Nederlands Kampioenschap Poetry Slam Finale


ALLE KAARTEN BESTEMD VOOR VOORVERKOOP ZIJN UITVERKOCHT. VANAF 19.15 UUR ZIJN NOG ENKELE KAARTEN BESCHIKBAAR AAN DE DEUR BIJ RASA.

Zaterdag 1 februari, tijdens de nationale Poëzieweek, strijden de beste poetry slammers in RASA-Utrecht om de titel Slampion 2014, de Gouden Vink-trofee en 1000 euro. Met metaforen, beelden, taalspel en bovenal hun uitzonderlijke voordrachtskunst moeten ze jou en de jury ervan overtuigen dat ze de beste poëzieperformer van Nederland zijn.

Like het NK Poetry Slam op Facebook en blijf op de hoogte van al het laatste nieuws!

ARJEN LUBACH, ANDY FIERENS en ESTER NAOMI PERQUIN vormen samen het driekoppige jurymonster. De leden van TOWN OF SAINTS (3FM Serious Talent) verzorgen de moderne indie-folkrock tussen de bedrijven door. ELLEN DECKWITZ en DAAN DOESBORGH zwaaien deze avond met de presentatorenscepter. En achteraf gaan we nog even door tijdens de after-party met o.a. DJ DANIEL ZUUR en FLORIAN WOLFF!

Deze poetry slammers veroverden op 15 januari tijdens de halve finale een plek in de finale:

Arnoud Rigter
Daniël Vis
Gijs ter Haar
Josse Kok
Lotte Dodion
Maaike Haneveld
Niels Terhalle
Sannemaj Betten

Klap, juich, joel jouw favoriet naar de winst!

Kaartjes finale: €10 / €8,50 (CJP, U-pas, Student)

Dit programma is gratis i.c.m. de Literatuurhuispas. De Literatuurhuispas krijg je als je Huisvriend van Het Literatuurhuis wordt. Voor studenten tot 26 jaar is hij ook los te koop. Zie hier voor meer informatie en de voorwaarden.

Datum1 februari 2014
Tijd20.00
Locatie RASA
Pauwstraat 13a
Utrecht
Entree€10/€8,50
Met kandidaten: Arnoud Rigter, Daniël Vis, Gijs ter Haar, Josse Kok, Lotte Dodion, Maaike Haneveld, Niels Terhalle en Sannemaj Betten
jury: Arjen Lubach, Andy Fierens en Ester Naomi Perwuin
presentatoren: Daan Doesborgh en Ellen Deckwitz
band: Town of Saints
afterparty met DJ Daniël Zuur & Florian Wolff