Nieuws

Aftermovie 'Finale NK Poetry Slam 2018'

Hoera! De aftermovie van de finale van het NK Poetry Slam 2018 in TivoliVredenburgstaat online.Het was een spannende avond met een bloedstollende strijd tussen de 8 beste slammers van Nederland: Ozan Aydogan, Asha Karami, Martje Wijers, Merlijn Huntjens, Arnoud Rigter, Ivan Words, Tijdelijke Toon en Sacha Landkroon. Het jurycommentaar werd verzorgd door Charlotte van den Broeck, Fresku en Peter Verhelst.De presentatie van de avond lag in handen van Babs Gons en Daan Doesborgh. Ook gaf Nachtschadeeen super tof optreden.We kijken terug op een mooie finale, tot volgend jaar!

Geplaatst door Redactie iPoetry op 12 februari 2018

Ozan Aydogan wint NK Poetry Slam 2018

Ozan Aydogan heeft vrijdagavond 26 januari 2018 het Nederlands Kampioenschap Poetry Slam 2018 gewonnen. In een afgeladen Cloud Nine in TivoliVredenburg wist Ozan de zeven andere finalisten achter zich te laten.
 

Geplaatst door Redactie iPoetry op 26 januari 2018

Even voorstellen... finalisten NK Poetry Slam 2018

Na de verhitte strijd van afgelopen donderdag in De Bastaard en De Hofman zijn de acht finalisten voor het NK Poetry Slam 2018 bekend. De twee jury's en het publiek besloten samen dat deze slammers de uitverkorenen zijn om de strijd met elkaar aan te gaan tijdens de landelijke finale op vrijdag 26 januari 2018 voor die felbegeerde Gouden Vink-trofee en natuurlijk dat fijne prijzengeld van 1000 euro.
 

Geplaatst door Redactie iPoetry op 22 januari 2018

Finalisten NK Poetry Slam 2018 bekend

Ozan Aydogan, Merlijn Huntjens, Asha Karami, Sacha Landkroon, Arnoud Rigter, Tijdelijke Toon, Martje Wijers en Ivan Words zijn de acht beste Nederlandstalige poetry slammers van dit moment. Dat bepaalden de twee jury's én het publiek tijdens de halve finale van het NK Poetry Slam 2018 in Utrecht.
 

Geplaatst door Redactie iPoetry op 18 januari 2018

Zelf slammen? Doe de workshop!

Daan Doesborgh en Babs Gons, presentatoren van het Nederlands Kampioenschap Poetry Slam 2018, geven op donderdagavond 22 februari samen een workshop spoken word. Hoe breng je een tekst tot leven op het podium met behulp van je stem, ritme en houding en hoe maak je contact met de zaal? Tijdens de workshop krijg je verschillende opdrachten en geven de docenten feedback op je performancevaardigheden.

Geplaatst door Redactie iPoetry op 17 januari 2018

Nachtschade muzikale act tijdens finale NK poetry Slam

De band Nachtschade brengt op 26 januari aanstaande een curieuze cocktail van rock ‘n’ roll, funk, vaudeville en wellicht een vleugje politiek engagement naar de finale van het NK Poetry Slam 2018 in TivoliVredenburg in Utrecht.

Geplaatst door Redactie iPoetry op 10 januari 2018

Fresku, Charlotte Van den Broeck en Peter Verhelst in jury finale NK Poetry Slam

Rapper Fresku, dichter Charlotte Van den Broeck en Peter Verhelst, schrijver van het Poëzieweekgeschenk 2018, vormen de driekoppige jury van het NK Poetry Slam op vrijdag 26 januari 2018 in TivoliVredenburg in Utrecht.

Geplaatst door Redactie iPoetry op 18 december 2017

Kaartverkoop finale NK Poetry Slam 2018 van start!

We mogen weer! Op vrijdag 26 januari strijkt de finale van het NK Poetry Slam neer in de Cloud Nine van TivoliVredenburg. De acht beste slamdichters strijden om de titel Nederlands Kampioen Poetry Slam 2018, 1000 euro prijzengeld en de Gouden Vink Wisseltrofee, vernoemd naar Simon Vinkenoog.

Geplaatst door Redactie iPoetry op 1 november 2017

Eerste halve finalisten NK Poetry Slam 2018 bekend!

Het lijkt nog heel ver weg, maar de eerste kandidaten voor de halve finale van het NK 2018 zijn al bekend: Asha Karami, Alexander van der Weide, Ozan Aydogan, Merlijn Huntjens, Arnoud Rigter, Martje Wijers, Gert vanIerberghe, Tijdelijke Toon, Ivan Words, Insayno, Kees-Jan Sierhuis, Mart Schalken en Sascha Landkroon.

Geplaatst door Redactie iPoetry op 19 oktober 2017

Else Kemps wint NK Poetry Slam 2017!

Else Kemps heeft vrijdagavond 27 januari in Utrecht het Nederlands Kampioenschap Poetry Slam 2017 gewonnen. In een afgeladen Cloud Nine Zaal (TivoliVredenburg) wist Else de andere zeven deelnemers achter zich te laten. Het NK Poetry Slam werd dit jaar voor de vijftiende maal gehouden en is onderdeel van de landelijke Poëzieweek.

Geplaatst door Redactie iPoetry op 28 januari 2017