Nieuws

Finalisten NK Poetry Slam bekend

Arnoud Rigter, Daniël Vis, Gijs ter Haar, Josse Kok, Lotte Dodion, Maaike Haneveld, Niels Terhalle en Sannemaj Betten kwalificeerden zich gisteren voor de finale van het NK Poetry Slam 2014 op zaterdag 1 februari. Klap, juich, joel jouw favoriet deze avond naar de winst!

Foto: Arnoud Rigter en Sannemaj Betten nemen in Hofman na de finalebattle de rozen van het publiek in ontvangst. (c) Anouk Prins

Ultieme kennismaking met poëzie
‘Slammen is een toetssteen of je gedichten werken. Filosofisch geneuzel en moeilijk doen om het moeilijk doen worden meteen afgestraft. Aangezien er niet al te veel poëzie wordt gelezen, is slam de ultieme kennismaking met de dichtkunst, voor het publiek en voor jezelf als jonge dichter. Opeens worden deuren voor je geopend, die anders lang gesloten zouden blijven.’ Aldus Slampion 2009 Ellen Deckwitz die samen met Slampion 2010 Daan Doesborgh de finale presenteert.

Ester Naomi Perquin, Arjen Lubach en Andy Fierens nemen plaats in de jury en muziek van de band Town of Saints maakt de feestelijke avond compleet.

Zie hier voor meer info & kaartverkoop.

Geplaatst door Redactie iPoetry op 16 januari 2014