Nieuws

Halve Finalisten NK Poetry Slam 2017 bekend!

Tijdens de finale van de Borderlines Slam bemachtigde Gijs ter Haar het allerlaatste ticket voor het NK Poetry Slam 2017. Woensdag 11 januari strijden hij en de vijftien andere regionale slamkampioenen in Hofman Café & Theatercafé De Bastaard om acht finaletickets. Wie vind je straks waar? Loting bepaalde dat de kandidaten als volgt zijn verdeeld over de twee strijdtonelen:

Ben je erbij? Laat het weten in het facebook-event

Hofman Café:
Rik Sprenkels, Umeu Bartelds, Chelsea Oost, Samira van der Loo, Anne-Fleur van der Heiden, Gijs ter Haar, Ditmar Bakker en Else Kemps
Juryleden: Maarten van der Graaff, Dean Bowen en Lotte Dodion


De Bastaard:
Els Dejonghe, Tijdelijke Toon, Jan-Willem Poelma, Mischa van Huijstee, Fred de Vries, Erika de Stercke, Martje Wijers en Merlijn Huntjens
Juryleden: Krijn Peter Hesselink, Marco Martens en Maartje Smits

En het mooiste: de twee jury's én jij, het publiek, bepalen wie doorgaan naar de NK-finale. Stemmen gebeurt met rozen, dus geef jouw roos aan jouw favoriet en de slammers met het grootste boeket gaan naar de NK-finale. Wil je je vast voorbereiden op deze grote verantwoordelijkheid? Lees hier alles over de kandidaten.

Anne Broeksma presenteert de halve finale in De Bastaard; Alexis de Roode leidt het geheel in goede banen in Hofman Café.

Halve Finale NK Poetry Slam 2017
woensdag 11 januari
Theatercafé De Bastaard / Hofman Café
Toegang = gratis
 

Geplaatst door Redactie iPoetry op 14 december 2016