Nieuws

Even voorstellen... finalisten NK Poetry Slam 2018

Na de verhitte strijd van afgelopen donderdag in De Bastaard en De Hofman zijn de acht finalisten voor het NK Poetry Slam 2018 bekend. De twee jury's en het publiek besloten samen dat deze slammers de uitverkorenen zijn om de strijd met elkaar aan te gaan tijdens de landelijke finale op vrijdag 26 januari 2018 voor die felbegeerde Gouden Vink-trofee en natuurlijk dat fijne prijzengeld van 1000 euro.
 

Ook tijdens de finale heb jij als toeschouwer enorm veel invloed op de uitslag van het NK. Sterker nog, jij bepaalt samen met de rest van het publiek via ons hypermodern applaudiseersysteem wie zich dé NK Poetry Slam kampioen van 2018 mag noemen. Om je voor te bereiden op deze belangrijke taak, vroeg het digitaal cultureel magazine De Optimist onze finalisten in de aanloop naar de zenuwslopende finale de hemd van het lijf. Zo spraken ze Martje Weijers bijvoorbeeld over (placebo)bananen en vertelde Merlijn Huntjens hen over de exen die hij (nooit) heeft gehad.

Mocht je liever onbevooroordeeld naar de finale gaan, dan is het alsnog de moeite waard om een kijkje te nemen op De Optimist voor de unieke portretten van de finalisten door Studie Ski.
 
Nieuwsgierig? Leer de NK Poetry Slam finalisten van 2018 hier beter kennen!
 
 
Huisvriend? Ga voor €5 naar de finale van het NK Poetry Slam 2018

Geplaatst door Redactie iPoetry op 22 januari 2018