Laden Evenementen

Foto © Patrick Post

  • Dit event is voorbij.

 

Hoe breng je je tekst tot leven en hoe presenteer je je op het podium? In deze workshop ga je samen met schrijver, performer en theatermaker Babs Gons aan de slag om je optreedvaardigheden te verbeteren. Stem, houding, ritme en hoe je contact maakt met je publiek, dat komt allemaal aan bod. Je krijgt verschillende opdrachten tijdens deze poëzie performance workshop en Babs geeft je feedback op je presentatie.

Deze workshop is voor iedereen die zelf schrijft en graag zijn voordracht wil verbeteren. Enige schrijfervaring is vereist. Koop nu je kaart voor deze workshop die Het Literatuurhuis presenteert naar aanleiding van de finale van het NK Poetry Slam 2019.

Over Babs Gons
Babs Gons presenteerde onlangs samen met Daan Doesborgh de finale van het NK Poetry Slam 2019. Ze is schrijver, performer, theatermaker, host en docent creatief schrijven en was jarenlang artistiek leider van Poetry Circle Nowhere. Ze organiseerde tien jaar lang een maandelijks podium voor jonge dichters en schrijvers in Paradiso, onder de naam Palabras, en werkt regelmatig als docent spoken word en creatief schrijven, geeft masterclasses schrijven voor performance en begeleidt talent. Babs Gons is onderdeel van het spoken word collectief Clubspoken en heeft een eigen performance collectief de Vurige Harten Club

wo
20.02 2019
Tijd: 19:00 - 21:00 uur
Prijs vanaf: €8,50
Uitverkocht
Locatie

Het Literatuurhuis
Oudegracht 237
Utrecht, 3511NK Netherlands
+ Google Maps

Organisator

Het Literatuurhuis
030-2318376
info@hetliteratuurhuis.nl
www.hetliteratuurhuis.nl

Delen