Laden Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Het is tijd om te slammen!

Veel dichters zullen het podium betreden, maar slechts een zal niet zijn of haar verdriet verdrinken nadat de avond voorbij is. Slechts eentje zal zich de Eierbalslammer, de koning(in) van de Kapel kunnen noemen nadat de rust weer is wedergekeerd op de planken.

De dichters zullen met hun poëzie zowel de harten van het publiek als de vakjury moeten winnen als zij met de winst naar huis willen gaan. Elke dichter krijgt twee ronden, elke ronde duurt slechts drie minuten en de beste twee bikkelharde poëziepatsers zullen het dan nog met z’n tweeën verbaal uit moeten vechten in een finale-battle om de winst. De poëten zullen het onderste uit de kan moeten halen om de strenge, doch rechtvaardige aanwezigen in de Kapel te overtuigen van hun talent.

Mocht je denken: ik dicht jullie helemaal de moeder (de vrouw) en laat de tegenstanders huilend naar hun mammies gaan? Schroom dan niet en meld je aan. Een mailtje met een foto+bio naar poeziemet@gmail versturen voor 21 maart is genoeg om een plekje op de planken te verzekeren.

vr
29.03 2019
Tijd: 20:30 - 23:30 uur
Prijs vanaf: Gratis
Event Facebook »
Organisatoren

Poëzie Met
ORKZ Theater de Kapel

Delen