Laden Evenementen

  • Dit event is voorbij.

‘House of Poets’ is een verzamelplek voor woordkunstenaars met een eigen verhaal. Shihan Van Clief, een spoken word artiest bekend van o.a. Def Jam Poetry, heeft vorig jaar op ons festival ‘The Last Word’ gestaan. Tegenwoordig organiseert hij Open Mic avonden in ‘Da Poetry Lounge’ in Los Angeles. Hier krijgen talenten en artiesten een podium om spoken word te doen. Ken Theater Producties brengt, met ‘House of Poets’, dit concept naar Rotterdam.

NEW FORMAT HOUSE OF POETS!
Niet alleen de locatie van House Of Poets is dit seizoen veranderd, maar ook het format van het evenement. House Of Poets heeft nu namelijk een vaste club van acht ambassadeurs. Iedere editie zijn er twee poets die vanuit de vaste club optreden, maar niet deelnemen aan de slam.

SLAM
Op de avond zijn er 9 poets die meedoen aan de slam. De poets krijgen max 5 minuten voor een voordracht.
Let op! Ga je hier overheen, wordt er per 30 seconden, 1 punt in mindering gebracht door de jury.

OPEN PODIUM
Aan het einde van de avond is er plek voor 4 open podium kandidaten. Zij kunnen zich gedurende de avond op locatie inschrijven. Deze deelnemers zijn vrij om te kiezen welke discipline zij willen uitoefenen op het podium, denk daarbij aan rap, zang etc.

Wil jij deelnemen aan de SLAM en kans maken op de titel: Slam Winnaar en de hoofdprijs van €500 ?
Mail dan nu naar hop@kentheater.nl met jouw volledige naam, woonplaats, leeftijd en filmpje(indien in bezit) in de bijlage.
Er zijn in totaal vier SLAM edities en één finale.
Ken Theater maakt een selectie van de poets die verdeeld over de edities zullen staan.
Let op! Over de selectieprocedure kan niet worden gecorrespondeerd.

wo
25.01 2017
Tijd: 21:00 uur