Laden Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Wie heeft de beste beeldspraak, de mooiste metaforen, de voortreffelijkste voordracht, kortom: wie is de beste poetry slammer van het jaar? Dat bepaal jij tijdens het Nederlands Kampioenschap Poetry Slam!

KOOP HIER KAARTEN VOOR DE NK-FINALE.
 

De finalisten zijn: Carmien Michels, Else Kemps, Gerda Blees, Marloes Robijn, Merlijn Huntjens, Mischa van Huijstee, Naomi Warndorff & Simon Mulder.

Deze acht poëzieperformers strijden om de gunst van de snoeiharde jury-leden Ellen ten Damme, Stefan Hertmans en Erik Jan Harmens én het publiek. De dichter die het meeste applaus in ontvangst mag nemen, gaat naar huis met de titel Slampion 2016, 1000 euro en de Gouden Vink wisseltrofee, – vernoemd naar inspiratiebron van vele poetry slammers Simon Vinkenoog. Dus klap & schreeuw jouw favoriet naar de winst!

DJ Daniël Zuur verzorgt als vanouds de beats tussen de slamrondes door, muziek is er van 3FM Serious Talent Orange Skyline, en de Amerikaanse slammer Elizabeth Acevedo doet voor hoe het moet in een spectaculair gastoptreden. Plus: afterparty met literair DJ-collectief Team KTW!

Dichtersduo Ellen Deckwitz en Daan Doesborgh zwaait met de presentatorenscepter.

Like het NK Poetry Slam op Facebook en blijf op de hoogte van al het laatste nieuws.

Finale NK Poetry Slam 2016
Vr 29 jan | 20.00 uur (deuren open: 19.15 uur) | TivoliVredenburg (Cloud Nine)
€12,50 / €10 (CJP) / gratis (Literatuurhuispas)
– prijzen zijn excl. servicekosten à €1,50

——

Dit programma is gratis i.c.m. de Literatuurhuispas. De Literatuurhuispas krijg je als je Huisvriend van Het Literatuurhuis wordt. Voor studenten tot 26 jaar is hij ook los te koop. Zie hier voor meer informatie en de voorwaarden.

vr
29.01 2016
Tijd: 21:00 uur
Prijs vanaf: €10