Laden Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Vergeet Star Wars: op woensdag 13 januari vangt de strijd aan om de titel ‘Slampion 2016′. Hofman Café en Theatercafé De Bastaard zijn de arena’s waar achttien regionale slamkampioenen het tegen elkaar opnemen. Inzet is een van de 8 tickets naar de finale op 29 januari. Zie hier hoe het zover heeft kunnen komen en wat jij kan doen om het evenwicht in de slamgalaxy te herstellen…

Loting bepaalde dat de halve finalisten als volgt verdeeld werden over de twee locaties. En ook de juryleden zijn bekend!

Hofman Café: Robin Veen, Mischa van Huijstee, Gerda Blees, Merlijn Huntjens, Yannick Moyson, Sandy Bosmans, Carmien Michels, Loren Brouwers en Jee Kast.
Juryleden: Vrouwkje Tuinman, Sander Meij en Stijn Vranken

Theatercafé De Bastaard: Von Solo, Else Kemps, Naomi Warndorff, Sannemaj Betten, Simon Mulder, Marloes Robijn, Chelsea Oost, Bram Schrijnen en Ditmar Bakker.
Juryleden: Josse Kok, Charlotte Van den Broeck en Nyk de Vries

De twee jury’s én het publiek bepalen wie doorgaan naar de NK-finale. Stemmen gebeurt met rozen, dus geef jouw roos aan jouw favoriet en de slammers met het grootste boeket gaan naar de NK-finale.

Like het NK Poetry Slam op Facebook en blijf op de hoogte van al het laatste nieuws

wo
13.01 2016
Tijd: 21:00 uur
Prijs vanaf: gratis