Laden Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Op vrijdag 25 maart vinden de voorrondes van the Natural Hair Poetry Slam plaats in NoLimit, Amsterdam. Deel jouw Natural Hair gedicht, inspireer mensen EN maak kans op de tofste prijzen en producten!

Waarom dit evenement?
Haar is een belangrijk deel van het uiterlijk. Bij de Natural Hair Poetry Slam bieden we ruimte aan uiteenlopende expressies. Voor sommigen is natural hair, ook wel Afro-haar, een belangrijk deel van hun identiteit. Anderen willen liever niet meteen beoordeeld worden op hun haardracht, en zich vrij kunnen voelen in hoe zij zich uiten. De nadruk ligt op empowerment en edutainment. Dat betekent informatief, inspirerend vermaak; een kans voor een nieuwe generatie woordkunst-talent.

SPOKEN WORD COMPETITIE
Aanmelden kan tot en met 20 maart 2016 via het aanmeldingsformulier. Daarbij lever je een headshot, video van je performance en eventuele social media pagina aan. De video’s met natural hair poetry worden gedeeld via onze Facebook pagina. De kandidaten met de meeste likes mogen hun kwaliteiten live vertonen bij de halve finale op 25 maart 2016. Uiteindelijk zullen vijf van hen doorgaan naar de finale in april.

Enthousiast? Meld je aan! 

vr
25.03 2016
Tijd: 19:00 uur
Prijs vanaf: €5